onsdag den 20. juni 2012

Materialer

Til dem af jer som har spurgt ind til materialer, kommer her nogle billeder til jer. Det er billeder jeg har fundet fra nettet, for at give jer et indblik i hvordan stencilsene ser ud:

1. er en rigtig flot blomst fra Marianne Designs, hvor man kan trække bånd igennem. Jeg har først for nyligt fået den hjem, så jeg har ikke fået leget så meget med den endnu, men den ser således ud:2. En anden spurgte mig til nogle hjørner, og der har jeg brugt dem her:
De er ganske besværgelige, men hvis tålmodigheden er på plads, bliver resultatet vildt flot. Jeg bruger dog kun den øverste, da den er min ynglings af de to :)


Derudover er jeg begyndt at gøre mig mere i embossing. Førhen var jeg ikke så meget til det, fordi kartonen har det med at "flække". Men da jeg alligevel har et blank "bund-kort", både for kvalitet, men også fordi det er lettest at læse på hvid baggrund. Så gør det egentlig ikke så meget, fordi det bliver limet oven på noget andet, så holder det godt, og man kan slet ikke se de små revner der nogle gange kan komme i alm. karton. Her er nogle eksempler på mine nyeste embossingfolders:

TIl slut vil jeg sige at jeg bliver så glad når der er kommentarer til mine indlæg. Blive endelig ved, spørg løs, og skriv meget gerne hvad i evt. synes kunne være spændende at se et kort eksempel på - Jeg tager gerne imod en udfordring :)

tirsdag den 19. juni 2012

A little piece of heaven!

Så kom den endelig! Min sommerferie gave til mig selv, en pakke fra usa fyldt med div. stencils og ebossingfolders :) Jeg er i himlen! Her får i første kig, jeg skal nok holde jer løbende opdateret med de ting jeg får produceret :)