Jeg laver tit små tærter uden tærtebund. Både fordi tærtebundens store indhold af kalorier, tager det sunde ud af en tærte, og så kan det også være lidt besværgeligt, ihvertfald i forhold til ingen bund.
Opskriften på ca 12 stk:
250 g frisk hakket spinat
1 dl madlavningsfløde
4 æg
salt og peber
røget laks, jeg kan godt lide godt med laks, men det er en smagsag. ca. 200 g til en almindelig portion
1 kugle frisk mozzarella
Jeg har eksperimenteret med både optøet frossen spinat og frisk, og jeg må indrømme at jeg nu er mest til det friske spinat. Bruger man optøet spinat er det altafgørende at man få presset så meget væde ud af som muligt, ellers bliver de små tærter våde.
Bages i 20-30 min ved 200 grader. Smager bedst når de er lune.
Opskriften på ca 12 stk:
250 g frisk hakket spinat
1 dl madlavningsfløde
4 æg
salt og peber
røget laks, jeg kan godt lide godt med laks, men det er en smagsag. ca. 200 g til en almindelig portion
1 kugle frisk mozzarella
Jeg har eksperimenteret med både optøet frossen spinat og frisk, og jeg må indrømme at jeg nu er mest til det friske spinat. Bruger man optøet spinat er det altafgørende at man få presset så meget væde ud af som muligt, ellers bliver de små tærter våde.
Bages i 20-30 min ved 200 grader. Smager bedst når de er lune.
Hej :-)
SvarSletDe ser fantastiske ud.
Kan du måske skrive hvor meget du bruger af hver ingrediens?
Hej. Jeg er ikke helt sikker på mængderne af de forskellige ingredienser. Men! om en måneds tid får jeg en ovn, og så vil jeg meget gerne lave dem igen, så skal jeg nok sørge for at lave et nyt indlæg med mål af ingredienser og opdateret billeder. Så hvis du har tålmodighed, så lover jeg dig at det kommer på bloggen omkring nytår :)
SvarSletHej igen :-)
SvarSletDet står der jo ikke endnu? :-)
Hej :)
SvarSletJeg mangler også nogle mål at gå efter....
Jeg skal prøve at få lagt dem ind i mad planen hurtigst muligt så jeg kan finde frem til nogle mål :)
SvarSlet