fredag den 28. september 2012

Striktrøje

Nu har jeg kastet mig over endnu et strikkeprojekt. Tænkte det var på tide at lave noget til mig selv. Derfor er jeg gået igang med at strikke en trøje, i en flot lilla farve. Den bliver strikket i Mohair og på nogle store pinde, så den bliver lidt let i det, og ikke alt for varm. Den begynder at tage form:


Strikket babyvest

Jeg har fundet den her blog, farmorfabrikken.dk, som jeg er vældig begejstret for. Herinde fandt jeg denne opskrift på en lettilgængelig babyvest, som jeg ikke kunne stå for:

Nu er jeg igang med at strikke endnu en, bare i lyserød og i baby merino.. Den bliver også rigtig fin! Hvis du har mod på sådan en lille fætter, så tag et kig på opskriften her:
http://farmorfabrikken.dk/2011/04/10/strikket-babyvest/

Varm strikketrøje til 4 årig.

Efterhånden som succerne hobede sig op, blev jeg modig.. Derfor kastede jeg mig over en drengetrøje til mit bonusbarn, fra Sys Fredens strik til børn. Hmm. Det er med blandede følelser jeg ser på mit resultat. Hendes opskrifter er lidt mærkelige, fordi de bliver så brede. Nu er min lille bonusdreng ikke lige så bred som han er lang, så derfor strikkede jeg den noget længere end opskriften, jeg tør slet ikke tænke på hvordan den var blevet hvis jeg ikke havde gjort det. Men ok fin blev den da. Jeg glæder mig til at prøve den på ham, for rigtigt at se hvordan den er blevet :)Strikket babysokker

Det der med strikkede strømper, det var mit første strikkeprojekt, og det var også det projekt jeg mistede gejsten ved, flest gange. Det er sku kedeligt at strikke skaft, når alting går så langsomt. Når man så endelig kommer til hælen er det hele så svært, at jeg opgav. Men men men.. Så begyndte jeg at strikke babystrømper. Det gik godt. Jeg kom hurtigt ned til hælen, og fik på den måde øvet en masse hæl og tå. Se havd jeg har fået lavet:
(ikke alle er blevet lige vellykkede, men det er jo sådan det går når man øver sig)
Opdatering

Nå, nu er det vist på tide at komme igang med at blogge igen. Det er efterhånden lang tid siden, at der sidst har været en jævn strøm af indlæg, og det vil jeg nu prøve at lave om på.

Studierne er begyndt igen, så det betyder at mit meget lille skrivebord ikke længere har plads til både studiet og min Joy-scrap-hobby. Derfor er det blevet pakket væk for en stund.
Efter at have undværet kreativiteter i nogle uger, begyndte det for alvor at krible i fingrene, og jeg begyndte at tænke i retning af kreativiteter som ikke fyldte så meget. Derfor har jeg nu kastet mig over STRIK!

Jeg har jo min kære strikkeguru i naboopgangen, så jeg har efterhånden lært en del strikketeknikker, og kan sågar næsten læse en nem opskrift. De næste indlæg vil derfor nok hovedsageligt komme til at omhandle mine strikke-projekter. Men frygt ej, for snart (hvis alt går vel), så bliver jeg ejer at en ovn, og det betyder et helt nyt kapitel i kage-universet! Jeg har i det sidste år jeg har undværet en ovn, samlet utallige bagebøger til mig, og der er mange opskrifter jeg glæder mig til at afprøve.

Så bliv hængende, så skal jeg nok sørge for at der kommer nogle forskellige indlæg, så der er lidt til enhver smag :)