fredag den 12. oktober 2012

Ny frisk vinter salat

Gårsdagens aftensmad: Frikadeller med persille, kartoffelmos, og min nye salat med rødbeder.

Salaten indeholder følgende:
Rødbeder (1/3)
Gulerødder (2/3)
Saften fra 1/2 appelsin
ca. 1 cm fint revet ingefær
en stor håndfuld smuttede mandler, hakket groft
et æble

Den var virkelig lækker, og bestemt en gentagelse værdig :)

onsdag den 10. oktober 2012

Julekort

Som ønsker ligger jeg nu et lille udpluk op af mine små julekort. Der kommer flere billeder, når jeg får lavet nogle flere. Lige nu er de ikke så forskellige. Tema er Julestjerner, men så snart jeg for mine snefnug kommer der en helt ny serie :)
tirsdag den 9. oktober 2012

Flere cupcakes og blomsterkurve

Nu hvor jeg har fået taget hul på på kreativiteten, så vælter det ud. Jeg har fået lavet endnu flere små kort med cupcakes, og nu er jeg begyndt at udforske Marianne Designs' blomsterkurv..


mandag den 8. oktober 2012

Igang igen

Efter lang tids pause, kom jeg endelig igang igen med min Joy-maskine. Det var lidt svært at komme igang igen, da inspirationen skulle tilrettes karton, lim og glimmer, fremfor strikke-teknikker. Men det lykkedes. Lørdagen blev brugt på at finde alting frem, og jeg skal lige hilse og sige at jeg blev overrasket over hvor meget jeg rent faktisk har!! Det var nu en dejlig overraskelse ;)

Julen nærmer sig, og hvis jeg skal nå at opbygge et nogenlunde lager, så måtte jeg hellere komme igang. Jeg har gentaget nogle succeser fra sidste år. Her er nogle af årets små julekort:


I dag var jeg på lille udflugt til BBHobby på oktobervej i Århus, og der genforelskede jeg mig i en cupcake stencil jeg længe har haft på min ønskeliste. Det har resulteret i en masse små fødselsdagskort:I morgen eller overmorgen får jeg forhåbentlig en pakke fra en anden hobbybutik, med små snefnug fra CherryLynnDesign:
den glæder jeg mig til at få i brug, til endnu flere små julekort.