lørdag den 9. marts 2013

Opdatering

Så er det vist ved at være på tide med en opdatering. Jeg har hæklet og strikket en del her på det sidste, og hvis jeg selv skal sige det, så begynder det at ligne noget! De fleste ting har jeg fra en DIY (Do It Yourself), og der vil jeg selvfølgelig linke til de forskellige hjemmesider under billederne, nogle enkelte er fra bøger og der vil der forekomme en henvisning til bogen under billedet. Enjoy :)

Hæklede suttesnore i stjernemønster fra Farmorfabrikken klik Her
Den lille blomst jeg syer på, finder du her
(det skal dog lige siges at jeg har valgt kun at hækle den første del af blomsten, for at holde den enkel) - Krokodillenæbene er fra Stof og Stil, hvor 2 stk koster 10,-

Så har jeg været igang med at hækle små sprutter, med små klokker inden i. De er virkelig nuttede, og der følger en rigtig sød historie med, find DIY og historien bag her.

Den evigt populære babyvest er også fra farmorfabrikken. Jeg ville have lagt nogle nye billeder ind af alle de veste jeg efterhånden har strikket, men de er blevet givet væk til nybagte mødre. Find opskriften her. Det skal lige siges at denne vest er et udemærket projekt til nybegyndere. Man får øvet ret og vrang, lukke af, knaphuller og at slå op. God træning! :)


Mit nyeste projekt er denne lille babytrøje fra bogen "Babystrik på pinde 3" af Lene Holme Samsøe. Jeg er totalt forelsket i denne lille trøje, og det fine bladmønster i bærestykket. Den strikkes efter diagram, og det er en god lille overskuelig udfordring. Jeg har lavet lidt fejl i, for jeg er stadig forholdsvis grøn inden for strik, men jeg er allerede igang med min nr. 2, og jeg synes det er hyggeligt at der sker en masse til at starte med, og at jeg derefter kan strikke en masse ret, og få den fineste trøje ud, der ser super avanceret ud, og alligevel er forholdsvis nem at strikke for den lettere øvede. Jeg kan mærke at jeg får lavet rigtig mange af dem her. Opskriften er lavet sådan så man kan få en cardigan, top (som den her), kjole, tunika, trøje og bolero ud af den. Det er dejligt med så mange valgmuligheder :) Bogen kan varmt anbefales. Tøjet bliver som opskriften forudser, og man få mange søde opskrifter for 129,-. Bogen kan købes på www.garn-garagen.dk, der desuden også har rigtig meget lækkert garn! (billederne viser den samme top, blot i forskellig belysning)