fredag den 5. oktober 2012

Strik på nettet

Det måtte jo ske før eller siden, at jeg blev medlem af Ravelry på nettet. Til dem der ikke ved hvad Ravelry er, så kan jeg fortælle at det er en ekstremt udvidet "facebook"-side, med strik, hælkling o.lign. Det er virkelig gennemført. F.eks. kan jeg ligge mit garn ind på min profil, og så kan jeg søge i databasen, for at se hvad andre har strikket med lige netop denne type garn. Det er helt igennem fantastisk! Til alle strikkere, der er virkelig værd at oprette sig derinde.

De næste par dage byder derfor på en del tid foran computeren, da jeg skal have lagt alt mit garn ind. Jeg har godt nok ikke så meget som visse andre endnu, men jeg har alligevel en stor dobbelt skuffe fyldt, så der er en del at taste ind. Men jeg glæder mig! For når der er gjort, åbner der sig et helt nyt univers af opskrifter og idéer til det garn jeg har liggende herhjemme :)

Jeg håber at i, mine kære blog-læsere, får en rigtig dejlig weekend, i kreativitetens navn :)

tirsdag den 2. oktober 2012

Flytteklar

Så skete det endeligt! Den helt rigtige bolig blev tilbudt, og vi har fået den. Det betyder dobbelt så meget plads, en opvaskemaskine, vaskemaskine og ikke mindst en OVN! Det særlige ved dette boligtilbud var at der i afdelingen skal laves nye køkkener, og vi fik tilbudet så tidligt, at vi selv kan være medbetstemmende til vores nye køkken! Hvilken en fantastisk mulighed, som har resulteret i dette køkken: