Mørdej:
300 g mel
150 g smør
100 g flormelis
1 æg
(tip: brug foodprocesser til at blande det hele sammen, så skal mørdejen kun lige samles med hænderne bagefter. Sviner ikke så meget som den traditionelle måde at lave mørdej på.)
Fyld:
600 g brombær (helst friske, men jeg bruger næsten altid frosne, det forlænger bare bagetiden helt vildt)
Marcipan masse:
100 g revet marcipan
2 æg
100 g flormelis
0,5 dl fløde
Mørdej i tærtefad - brombær - marcipanmassen hældes ud over.
Bages ved 200 grader - med friske brombær; 20 min - Med frosne brombær; min. 1 time
300 g mel
150 g smør
100 g flormelis
1 æg
(tip: brug foodprocesser til at blande det hele sammen, så skal mørdejen kun lige samles med hænderne bagefter. Sviner ikke så meget som den traditionelle måde at lave mørdej på.)
Fyld:
600 g brombær (helst friske, men jeg bruger næsten altid frosne, det forlænger bare bagetiden helt vildt)
Marcipan masse:
100 g revet marcipan
2 æg
100 g flormelis
0,5 dl fløde
Mørdej i tærtefad - brombær - marcipanmassen hældes ud over.
Bages ved 200 grader - med friske brombær; 20 min - Med frosne brombær; min. 1 time