torsdag den 14. februar 2013

Pastaruller med kylling og spinat

Så blev det tid til at afprøve en ny opskrift. Pastaruller er ikke så kendt i Danmark, men i Italien er de meget glade for det.Der skal bruges en pakke friske pastaplader, den jeg fandt var nu mere en lang frisk pastaplade, men det er også fint.
derudover:

150 g hakket babyspinat (jeg foretrækker klart frisk spinat)
2 kyllinge fliter, der er enten er gennemstegt eller kogt i boullion.
2 spsk flødeost (jeg bruger philadelphia)
salt og peber

Moneysauce:
50 g smør
3 spsk mel
4 dl sødmælk
1/2 tsk muskatnød
salt og peber


Ost til gratiering.


hak de færdigt tilberedte kylling fileter i små tern, hak spinaten i en minihakker, og baldn de to ting godt sammen med philadelphia, salt og peber.

Skær pastapladerne ud i stykker, der passer med den størrelse du ønsker dine pastaruller i. de skal kunne foldes sammen, men ikke rulles om fyldet mere end en gang.

fordel fyldet på de udskåret pastaplader, lad ca 2 cm være til kanten, så rullen kan holde på fyldet. Fordel rullerne i et ovnfast fad.

Når pastarullerne er klar i fadet, smeltes smørret i en gryde. Når det er smeltes tilsættes melet, og de bages godt ved høj varme og konstant omrøring. Tilsæt halvdelen af mælken, salt, peber og muskatnød. Husk at røre hele tiden, da denne sauce nemt brænder på. Når mælken koger tilsættes resten af mælken, og først når det igen koger, og saucen tykner, er den klar til at blive hældt over pastarullerne. Tilsidst kommer osten ovenpå, og så ind i ovnen. De skal bages ved 200 grader i 30 min.

Lad dem gerne hvile lidt inden de bliver serveret, en 10 minutters tid. Serveres med et godt brød og en salat. Opskriften rækker til 2 personer.

søndag den 10. februar 2013

Strikket baby vest

Disse små fine baby veste er super nemme at strikke.


Opskriften kan du finde her.