16 stk
300 g mel
100 g smør
25 g sukker
1 æg
50 g gær
1/2 tsk salt
1 dl mælk
remonce
150 g blødt smør
150 g sukker (her fortrækker jeg selv en blanding mellem brun farin og rør sukker)
Saml dejen, og lad den hvile mens du laver remoncen. Rul dejen ud, og smør remoncen på. Fold den sammen, skær dem ud, pensel dem med æg, og pynt med birkes. Lad dem efterhæve i 45 min, bages i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 10 min.
300 g mel
100 g smør
25 g sukker
1 æg
50 g gær
1/2 tsk salt
1 dl mælk
remonce
150 g blødt smør
150 g sukker (her fortrækker jeg selv en blanding mellem brun farin og rør sukker)
Saml dejen, og lad den hvile mens du laver remoncen. Rul dejen ud, og smør remoncen på. Fold den sammen, skær dem ud, pensel dem med æg, og pynt med birkes. Lad dem efterhæve i 45 min, bages i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 10 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar