Lagkagebunde: 3 stk store bunde ( 1 kage, man efter bagning deler til tre bunde, med en stor skarp kniv, eller noget kraftigt tråd)
300 g blødt smør
300 g sukker
6 æg
300 g mel
2 tsk bagepulver
Bages ved 220 grader, i ca. 30 min. Tjek med en kødnål.
Fyld:
Sara Bernard Creme:
Kog 2,5 dl fløde op, smelt ca. 100 g mørk kvalitets chokolade i fløden. Når det er helt smeltet, stilles det på køl min. natten over. Derefter piskes den helt afkølet fløde-chokolade masse op, til en creme.
Hindbær fløde:
Pisk 2,5 dl fløde til skum, bland flormelis (efter smag) sammen med en optøet pose frosne hindbær.
Derudover hindbær marmelade og groft hakket chokolade. Lægges sammen som på billedet.
Pyntes med hvis glasur (flormelis og lidt vand) samt krymmel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar