lørdag den 25. februar 2012

Muffins




Muffins
Grundopskrift

190g. Smør
260g. Sukker
3 æg
410g hvedemel
1,5 tsk. Vaniliesukker
2 tsk. Bagepulver
1,5 dl mælk
300g bær
100g hvidchokolade

Bages ved 200°
I ca. 15-20 min

Den her opskrift er en rigtig god grundopskrift, jeg variere den med forskellige bær, frugt og chokolade. PRøv eks. 
Banan & mørk chokolade! 
 hindbær & hvid chokolade. 
Blåbær & hvid- og mørk chokolade
Æbler & kanel
Kun fantasien sætter grænser!

lørdag den 21. januar 2012

Kort med Joy!

Så fik jeg igen lidt tid til at vise jer hvad jeg får produceret på min Joy-Maskine :)








mandag den 9. januar 2012

Smykker

Her får i et lille udpluk af mine hjemmelavede smykker af se.. Det tager lang tid at få taget gode billeder af dem, med den rette lyssætning!! Enjoy:








torsdag den 29. december 2011

Strik - strømpe strik!

Så blev det tid til at lære at strikke strømper. Sutsko er en smal sag, men strømper er lidt svære.. Her er billedeforløb. Heldigvis har jeg nogle gode damer omkring mig, der hjælper med de svære ting, som opslag af masker, hæl og tå! Mangler du en strikkekompangnon? Så skriv til mig, det er så hyggeligt at strikke sammen med andre, og få vendt verdenssituaitonen! :)



mandag den 19. december 2011

Stempler

Efter lang tids søgen, har jeg endelig fundet frem til et sted hvor jeg kunne købe personlige stempler. Her kan i se hvilke jeg har bestilt:


Hvis du selv skulle have lyst til et; så klik her: http://stores.ebay.com/loongchai74

fredag den 16. december 2011

Nyt legetøj! :D

Ja, nu har jeg givet mig selv den fineste julegave, som desværre var for dyr, til at jeg synes jeg kunne være bekendt at ønske mig den af andre.. I vil her blive præsenteret for et helt nyt univers, inden for hobby. Hvis i ligesom mig har undret jer over hvad stencils, die cuts o.lign er? SÅ får i svaret her. Jeg har erhvervet mig en Joy-maskine, som kan lave disse die cuts, med stencils og embrossing. Følg med på billederne:

Ovenfor et et eksempel på embrossing.
Her kommer det jeg har fået produceret i mit første døgn med JOY:






tirsdag den 29. november 2011

Chokoladefondant


Så blev det endelig tid til at afprøve en længe ventet opskrift; Chokoladefondant.

ingredienser til 6 stk (forme a 1,5 dl):
200 g god mørk chokolade, med min. kakaoindhold på 55%
150 g smør i tern
100 g sukker
3 æg
3 æggeblommer
25 g mel
god vanilie is til servering

Af forme har jeg brugt de små forme Ikea har på tilbud for tiden, de passer perfekt til en lille chokoladefondant. De er lavet af silikone, så de slipper vildt nemt når man skal have sin lille varme kage ud.

opvarm forsigtigt chokolade, smør og sukker. sukkeret skal ifølge den orginale opskrift ikke længere knase, men det fik jeg det ikke til, og mine blev gode alligevel. Du skal røre og røre til du har en fin ensartet masse.
Rør æggeblommer og æg i et af gangen, indtil blandingen er jævn og blank. sigt melet i, og vend det blandingen.
Fordel dejen ligeligt melem formene, og stil dem i køleskabet i min. 1 time. Her kan du vælge at fryse dem ned, så du til en anden gang har super nem dessert!! :)
Når de er helt kølet af, skal de bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 14 min, til de er let hævede og lige netop stivnet på overfladen. Lad dem stå i 2 min, hvorefter du vender dem forsigtigt ud på tallerknerne. Serveres straks med god vanilieis! :D