tirsdag den 19. juni 2012

A little piece of heaven!

Så kom den endelig! Min sommerferie gave til mig selv, en pakke fra usa fyldt med div. stencils og ebossingfolders :) Jeg er i himlen! Her får i første kig, jeg skal nok holde jer løbende opdateret med de ting jeg får produceret :)6 kommentarer:

 1. Ih hvor du kan.. Der er også flotte..
  Nu spørger jeg igen, hele.. Hvad er det for en hjørne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 2. Når man køber i USA kommer der så told på?

  SvarSlet
 3. Hej igen :) Du spørger bare løs! Hjørnet mener jeg at jeg har fra Nellie Snellen, det er nu ret besværgeligt at arbejde med, fordi der kræver meget tålmodighed, samt noget assistance fra tape.

  Når man bestiller fra USA, så kan den ske at blive taget i told.. Men jeg har bestilt 3 gange nu, og jeg har ikke været ude for det. Men det er en risiko..

  SvarSlet
 4. Hejsa....
  Rigtig fine ting du har lavet:))))
  Kort nr 7 kan du huske hvem der har lavet blomsten og folderen, jeg er total vild med dette????
  Så er der en blomst som du har brugt på flere af dine kort bla. kort nr 4 hvem ahr lavet dem????


  Mvh Grethe

  SvarSlet
 5. Hej Grethe

  Jeg må indrømme at jeg blive ret så glad, når det gå op for mig at der faktisk er nogle er følger med i min lille blog :)

  Kort nr. 7 er en blomst fra Marianna Designs, der er flere udgaver af den, men det her er min ynglings. Der er lavet huller sådan at man kan trække bånd igennem, det er lidt noget fumleri, men det er jo det der er så dejligt med den her slags hobby :) Den anden blomst er en lille stencil jeg har fra Cherry Lynn design. Det er vist ikke så nemt at få fat på, og slet ikke i danmark, så det er nok gennem en amerikansk side du skal have fat i den :)

  Jeg sælger af mine kort, hvis det skulle have interesse :)

  Ellers er du og i andre der følger med, altid velkommen til at stille så mange spørgsmål som muligt. Jeg overvejer lidt at lave et indlæg med mine ynglings stencils, kunne det have interesse? Så i kan se hvordan stencilsene ser ud, osv?

  SvarSlet