søndag den 12. august 2012

Brombærtærte

Mørdej:
300 g mel
150 g smør
100 g flormelis
1 æg

(tip: brug foodprocesser til at blande det hele sammen, så skal mørdejen kun lige samles med hænderne bagefter. Sviner ikke så meget som den traditionelle måde at lave mørdej på.)

Fyld:
600 g brombær (helst friske, men jeg bruger næsten altid frosne, det forlænger bare bagetiden helt vildt)

Marcipan masse:
100 g revet marcipan
2 æg
100 g flormelis
0,5 dl fløde

Mørdej i tærtefad - brombær - marcipanmassen hældes ud over.

Bages ved 200 grader - med friske brombær; 20 min - Med frosne brombær; min. 1 time

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jeg arbejder for Findeopskrifter.dk, hvor brugerne kan søge gennem tusindvis af opskrifter fra Dansk mad websteder og mad blogs.

    Jeg har bemærket, at du har et stort antal af lækre opskrifter i din blog, og jeg vil gerne foreslå dig at tage et kig på vores Topp Mad Blog afsnitt her: http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

    Hvis du ønsker at tilføje din mad blog til listen, er alt hvad du skal gøre, er at følge vejledningen her: http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

    Vores koncept er allerede live i de øvrige Skandinaviske lande samt i Syd- og Centraleuropa, og vi leverer tusindvis af besøgende til mad bloggere dagligt. Nogle af de bedste mad bloggerne får 10.000 + besøgende fra os på en ugentlig basis.

    Forhåbentlig vil din egen mad blog også være op til toppen!


    Varm hilsen,

    Ann-Sofi
    http://www.findeopskrifter.dk/

    SvarSlet