


Ca. 15 stk.
Dej:
2 dl. Vand
1 spsk. olie
25 g. Gær
½ tsk. salt
2 del grahamsmel
3 del hvedemel
Fyld:
200 g skinke
2 dl. Revet ost
1 ds. Tomatpuré
oregano
hvidløg
paprika
Rør dejen smidig. Lad den hæve lunt og tildækket ca. 30 min.
Tag dejen op på et mel drysset bord, og rul den ud til en rektangulær plade.
Smør hvidløg, tomatpuré ud. Drys med oregano og paprika. Fordel ost og skinke, og rul dejen sammen til en rulle. Skær i 15 stykker.
Læg dejen med snitfladerne opad på en bageplade. Lad dem efterhæve ca. 30 min.
Bag i ovn på 225 grader i ca. 8-10 min. (kan evt. Pensles med æg for gyldent skær.)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar