tirsdag den 18. oktober 2011

Ny kogebog til samlingen..

Jeg ligner min mor og min mormor på det her punkt. Selvom jeg tit har fniset af deres kæmpe mænger af opskrifte/bagebøger samlinger, så må jeg nu indrømme at jeg selv er faldet i fælden.. Jeg holder meget af kogebøger. Dog mest bagebøger, da jeg jo er rigtig glad for at bage :P Kogebøger uden billeder, de siger mig tilgengæld ikke ret meget. Der skal gerne være et billede til hver opskrift, men mindre kan også gøre det. Så længe der er billeder, mange billeder! Her er mit nyeste barn i flokken:
Det er et australsk bageri der har lavet den, og den er noget anderledes end mine øvrige bagebøger. Det ser ud til at være lidt mere avanceret. Men det er jo også godt med lidt udfordring til tider :) Jeg skal nok sørge for at holde jer, (de få som faktisk følger lidt med i min blog) opdateret, hvis jeg finder nogle rigtig gode opskrifter.. Det gode ved den er blog er jo netop af opskrifter er afprøvet. Og jeg deler kun mine bedste oplevelser med jer, så i undgår alle fiaskoerne.. ;)

1 kommentar:

 1. Hej Freja

  Hvor fedt der er andre herude der gør lidt det samme som mig. Deler opskrifter, redskaber, bøger og erfaringer, men kun det bedste ;-)
  Jeg holder os en månedlig kageklub, så hvis du bor i nærheden af Århus skal jeg nok invitere dig næste gang :-)

  Keep up the good work :-)

  Vh Kathrine

  SvarSlet