Jeg elsker lam! Men uden en ovn, havde jeg ikke regnet med at jeg skulle have det foreløbig. Men det lykkedes mig altså at lave det i en stor pande, med låg! Her ligger den så, delt i to, pga. pandens størrelse (den lille kødklump ved siden af..). Ved har jeg lagt rosmarin, masser af gulerødder, løg, hvidløg, både hakket og hele. Derefter er der blevet fyldt op med hvidvin, og så fik den lov til at stå i omkring 2 timer. MUMS! Der blev den bedste sovs, som kun skulle jævnes en smugle.. Til blev der serveret asparges kartofler. Lækkert lækkert!
jeg ærger mig altid over min semi-dårlige billede kvalitet, da det som regel er lettest lige at få et billede med telefonen, fremfor at hive det store kamera frem. Jeg håber i kan få en fornemmelse af det, på trods af billede-kvaliteten...
jeg ærger mig altid over min semi-dårlige billede kvalitet, da det som regel er lettest lige at få et billede med telefonen, fremfor at hive det store kamera frem. Jeg håber i kan få en fornemmelse af det, på trods af billede-kvaliteten...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar